• Onze winkel is : Gesloten
  Onze winkel is:
  • Maandag: 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Woensdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Donderdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur
  • Zondag: Gesloten
 • BEL ONS 06-49841169

Telefoon Reparatie

telefoon reparatie

Telefoon Reparatie Winterswijk

 

Wanneer u opzoek bent naar een professioneel telefoon reparateur met aandacht voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw smartphone snel, professioneel vakkundig en tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij een extreem goede service ook na de reparatie. Gelre Computers is een erkend reparatiebedrijf en verricht hoogwaardige kwaliteit reparaties terwijl u wacht!

Telefoon Reparatie is een vak, het is ons vak!

GSM Telefoon Reparaties

 

Wanneer uw telefoon stuk is dan is dit natuurlijk erg vervelend. Vandaag de dag kun je bijna niet meer zonder smartphone en het herstellen van de schade moet dan ook snel en goed gedaan worden. Omdat we begrijpen dat u niet lang wilt wachten op uw mobiele telefoon reparatie zorgen wij er voor dat we van de meeste onderdelen op voorraad hebben en reparaties snel kunnen uitvoeren. Tijdens de reparatie maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Op alle onderdelen die wij vervangen zit 12 maanden garantie.

apple iPhone reparatie

Waarom Gelre Computers?
CheckErkend reparatie bedrijf
CheckSuper goede service
CheckBetaalbare reparaties
Check12 maanden garantie
Check10 jaar ervaring

iPhone Reparatie Winterswijk

 

Heeft u uw iPhone laten vallen en is het scherm nu defect? Of werkt uw camera niet goed meer? Wij repareren alle iPhones en verrichten alle iPhone Reparaties. Of het nu iets simpels is als het vervangen van het  glas, de batterij of dat er een moederbord reparatie uitgevoerd moet worden. Wij kunnen u hier bij helpen. Voor iPhone schermen wordt er veel gebruik gemaakt van A-kwaliteit onderdelen. Dit omdat dit prijstechnisch heel interessant is en de meeste mensen het verschil niet zien of niet van belang vinden. Uiteraard kunt u er ook kiezen voor originele iPhone schermen. Voor alle overige onderdelen (met uitzondering van de iPhone accu) maken wij gebruik van originele onderdelen. Voor meer informatie over uw iPhone reparatie kom langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op via 06-49841169.

 

U kunt bij ons terecht voor reparatie aan uw: Apple iPhone, Samsung, Huawei, Oneplus, Sony, Nokia, Motorola, LG en Wiko.

Reparaties op locatie

Check Telefoon Reparatie Borculo
Check Telefoon Reparatie Neede
Check Telefoon Reparatie Ruurlo
Check Telefoon Reparatie Haaksbergen
Check Telefoon Reparatie Ulft
Check Telefoon Reparatie Terborg
Check Telefoon Reparatie Doetinchem

Check iPhone Reparatie Borculo
Check iPhone Reparatie Neede
Check iPhone Reparatie Ruurlo
Check iPhone Reparatie Haaksbergen
Check iPhone Reparatie Ulft
Check iPhone Reparatie Terborg
Check iPhone Reparatie Doetinchem