Telefoon Reparatie

Apple iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola, Google Pixel, OnePlus, LG, Sony & Xiaomi.

Telefoon Reparatie Winterswijk

Bent u opzoek naar telefoon reparatie in Winterswijk? Is het scherm van uw telefoon defect, loopt de batterij snel leeg, wilt hij niet meer opladen of heb je hem in het water laten vallen? Kom dan snel langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk.

Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw telefoon snel te voor een goede prijs. De gemiddeld reparatie tijd van een smartphone is op dit moment 45minuten . Tijdens de reparatie wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit & originele iPhone onderdelen.
Standaard 12 maanden garantie op het vervangende onderdeel.

Kom langs zonder afspraak of bel voor meer informatie – 06-49841169

Hoe werkt telefoon reparatie?

Wanneer uw telefoon stuk is dan is dat natuurlijk erg vervelend. Het is daarom verstandig om direct langs te komen in onze winkel zodat we gelijk kunnen kijken hoe erg de schade is en wat het zal kosten om de schade te herstellen. Indien nodig wordt het vervangende onderdeel besteld en zodra deze binnen is ontvangt u een bericht of wordt u gebeld. Vervolgens komt u langs en zullen wij uw smartphone repareren.

Daarna ontvangt u van een factuur. Deze factuur kan contact of per pin voldaan worden. Wanneer u de schade wilt verhalen via een verzekering kunt u de factuur doorsturen naar uw verzekeraar. Deze zal dan bepalen of u inderdaad recht heeft op een vergoeding of niet.

Vragen over uw reparatie?
Wanneer u vragen heeft over uw telefoon reparatie kunt u deze op verschillende manieren stellen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

Haal en breng- service
Bent u niet in de gelegenheid om uw telefoon langs te brengen in onze winkel? Dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng-service. Wij halen de telefoon bij u op en brengen deze na reparatie weer terug. De kosten voor de haal en breng- service: in Winterswijk €15,- buiten Winterswijk € 25,-

Wat kost de telefoonreparatie?
Wanneer u uw telefoon wilt laten repareren is het prettig om te weten wat de kosten voor de reparatie zullen zijn. Daarom hebben wij een handige reparatie tool online staan waarmee u eenvoudig kunt zien wat uw telefoonreparatie kost en indien gewenst kunt u direct een afspraak inplannen.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor Pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “Smartphone”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €20,- Selecteer
Waterschade herstel €35,- Selecteer
Software herstel €20,- Selecteer
Scherm vervanen Vanaf €39,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €20,- Selecteer
Oplaadpunt vervangen Vanaf €25,- Selecteer
Moederbord reparaties Vanaf €69,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.Schrijf ook een review