Telefoon Reparatie Groenlo

Heeft jouw smartphone reparatie nodig? Voor snelle, betrouwbare en vakkundige telefoon reparatie in Groenlo ga je natuurlijk naar Gelre Computers & Smartphones. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel aan het Weurden 54 in Winterswijk. 30 minuten reparatie service!

 

Betrouwbare telefoonreparatie Groenlo

Heb jij een smartphone welke reparatie nodig heeft? Zoek je een betrouwbare, professioneel reparateur waar je kunt wachten op je reparatie en wil je niet te veel betalen? De meeste telefoon reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Dit betekent dat je er op kunt wachten of een rondje kan lopen door het dorp en de telefoon later op kan halen.

Tijdens de reparatie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen, beschikt de reparateur over de skills om jouw smartphone professioneel te herstellen en betaal je nooit te veel. Daarnaast zit er op iedere reparatie 12 maanden garantie. Dus is er toch iets niet naar wens? Kom er mee terug zodat we dit alsnog kunnen fixen voor je. Voor kwaliteit telefoon reparaties in Groenlo ga je naar de smartphone specialist Gelre Computers & Smartphones in Winterswijk.

Telefoonreparatie voor bedrijven in Groenlo

Heb je een bedrijf in Groenlo en zoeken jullie een vakkundige reparateur die snel, betrouwbaar en voor een normale prijs telefoon reparaties uitvoert? Gelre Computers & Smartphones is de partner!

 • Snelle telefoonreparaties
 • 12 maanden garantie
 • Betalen op factuur
 • Maatwerk mogelijkheden

Wij denken met je mee!

Wij van Gelre Computers & Smartphones denken met jou als ondernemer mee. Of je nu een ZZP-er bent of een groot bedrijf hebt. Iedereen wil en moet bereikbaar zijn. Daar helpen wij graag in mee. Voor meer informatie neem contact met ons op. We helpen je graag!

  Stuur ons een e-mail!

  We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
  captcha

  Gelre Computers & Smartphones Groenlo

  Wanneer je schade hebt aan je iPhone, Samsung of ander merk Smartphone dan is dat natuurlijk heel vervelend. Gelukkig is bijna alles te repareren en dit doen wij dan ook graag voor je. voor telefoon reparatie in Groenlo ben je welkom bij Gelre Computers & Smartphones in Winterswijk aan het Weurden 54. Hier doen wij reparaties aan computers, laptops, tablets, iPads, Consoles en natuurlijk telefoons. Telefoon Reparatie is een vak, het is ons vak!

  • Betaalbare reparaties
  • Klaar terwijl je wacht
  • 12 maanden garantie
  • Veel ervaring en kennis
  Occasion smartphones

  Ook voor refurbished of gebruikte Smartphones van Samsung of iPhone bent u bij ons aan het juiste adres!

  iPhone Reparatie Groenlo

  Heb je een Apple iPhone welke reparatie nodig heeft? Gelre Computers & Smartphones is de iPhone specialist in Groenlo. Bij ons kun je terecht voor scherm reparaties, batterij vervangen, oplaadpoort schoonmaken/vervangen en nog veel meer. De meeste reparaties worden uitgevoerd terwijl je wacht. Je kunt er voor kiezen om in de winkel te wachten of even een rondje te lopen door het centrum van Winterswijk. Onze winkel ligt centraal gelegen met gratis parkeermogelijkheden.

  Is jouw iPhone niet meer te repareren of ben je toe aan wat nieuws? Neem dan eens een kijkje in onze winkel bij de refurbished en occasion iPhones. Wij hebben een leuk aanbod iPhones en hebben een ruim aanbod accessoires. Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een whatsapp bericht op: 0543 – 849 984. We helpen je graag. Voor professionele, betaalbare iPhone Reparatie in Groenlo ga je natuurlijk naar Gelre Computers & Smartphones!!

   

   

  De beste smartphonereparaties

  Jouw Smartphone wordt gerepareerd door een vakkundige reparateur gespecialiseerd in het herstellen van jouw telefoon.

  12 maanden garantie

  Op iedere reparatie die wij uitvoeren zit 12 maanden garantie.

  Less meer