Abonnementen

Jouw telefoon abonnement

Lebara biedt mobiele telefoonabonnementen die passen bij jouw behoeften. Met flexibele opties en gunstige tarieven, kun je genieten van onbeperkte gesprekken, sms’en en internetten. Of je nu een abonnement wilt voor internationaal bellen, prepaid-diensten of data-only plannen, Lebara heeft het allemaal. Met uitstekende dekking en betrouwbare service op het netwerk van een gerenommeerde provider, kun je altijd verbonden blijven. Bovendien biedt Lebara regelmatig aantrekkelijke promoties en aanbiedingen. Kies voor de vrijheid en kwaliteit die Lebara je biedt en geniet van een zorgeloze mobiele ervaring.

 • Telefoon abonnementen

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut eleifend id ipsum quis iaculis.3

 • Verzekeringen

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut eleifend id ipsum quis iaculis.3

Lees meer

Hoe het werkt

 

Heb jij een prepaid simkaart en ben je de hoge kosten zat? Dan kan een telefoonabonnement uitkomst bieden. Bij ons in de winkel kunnen we je helpen met de overstap van prepaid naar abonnement en van abonnement naar abonnement. We bekijken samen welke abonnement bij je past, hoeveel data je nodig hebt en zo heb je altijd de scherpste deal te pakken. We hebben telefoonabonnementen vanaf €3,- per maand!

01

Kom langs in de winkel

We bekijken samen welke telefoon abonnement geschikt is voor jou.

02

We sluiten direct jouw abonnement af

We sluiten jouw telefoon abonnement af en regelen eventueel jouw overstap

03

Jij blij, wij blij

Je hebt nu een mega voordelig abonnement en vertrekt met een lach op je gezicht de winkel. Weer een tevreden klant. Super!

 • Beoordeeld met een 9.5
 • Jouw telefoon snel gerepareerd

   

  Mobiele telefoonabonnementen bieden een handige en voordelige manier om te genieten van de mogelijkheden van je smartphone zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beheer van prepaidtegoed. Met een abonnement kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten tegen een vast maandelijks tarief. De meeste providers bieden verschillende abonnementsopties aan, zodat je een plan kunt kiezen dat aansluit bij je behoeften en budget. Of je nu veel data verbruikt, regelmatig internationaal belt of gewoon de basisdiensten nodig hebt, er is altijd een abonnement dat bij je past.

   

  Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten met een contractduur van 1 maand. Daar waar dit meestal 24 maanden is. Hoe langer het abonnement hoe scherper de maandelijkse prijs. Als je echt flexibiliteit wilt, kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Of dit nu prepaid of abonnement is. Veel data, of juist veel bellen? Alles is mogelijk.

  • We helpen met de overstap.
  • We berekenen geen kosten
  • Simkaart nodig? Die hebben ook
  • We plaatsen de simkaart en helpen waar we kunnen
  Lees meer