zakelijk

Zakelijke Reparaties

Waneer je medewerker of collega geen goed werkende telefoon heeft is dat heel vervelend. Misschien zoek je een bedrijf in de buurt die de telefoon kan repareren of ben je opzoek naar een vervangend toestel. Hoe dan dan er moet wat gebeuren.

Gelre Computers repareert eigenlijk bijna alle telefoons meestal binnen 30 minuten. Hierdoor is je medewerker weer snel bereikbaar. Als blijkt dat een telefoon niet te repareren is of de reparatie duurder is dan vervanging kun je direct bij ons een nieuw toestel bestellen. Zo kunnen we jou als klant van A tot Z helpen.

Wij doen graag transparant zaken en willen alles zo simpel mogelijk houden. Daarom krijg je bij ons direct de hoogste kwaliteit onderdelen, de beste service, uitstekende garantie voorwaarden en de beste prijs. Zo simpel kan het zijn.

Wil jij klant worden of meer informatie? Kom langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk of bel ons: 0543 – 849 984. We staan voor je klaar!

Lees meer

Hoe werkt het?

Zakelijke Telefoon Reparatie bij Gelre Computers. Maak direct online een afspraak of kom langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk

01

Vrije inloop voor medewerkers

Je medewerker kan met jouw toestemming direct langskomen in de winkel zonder afspraak en zonder geld.

02

30 minuten reparatie service

Wij repareren de telefoon meestal binnen 30 minuten tenzij anders aangegeven.

03

Factuur achteraf

Je medewerker is blij met zijn gerepareerde telefoon. Wij maken een order aan en de 24ste van de maand ontvang je een factuur van de uitgevoerde reparaties die maand.

Onze voordelen

Wij willen telefoon reparatie zo transparant mogelijk houden. Zo weet jij als klant waar je aan toe bent en wat je mag verwachten.

 • De beste kwaliteit onderdelen
 • Uitstekende service & Garantie voorwaardens
 • Klaar terwijl u wacht
 • Maandelijkse facturatie
 • Leentoestel beschikbaar
 • Verkoop van nieuwe & occasion smartphones

Wat als reparatie niet kan?

Wanneer Telefoon reparatie niet mogelijk is of duurder is dan vervanging kun je kiezen voor een nieuwe of gebruikte smartphone. Wij verkopen deze en kunnen deze indien gewenst voor je instellen. Indien mogelijk kunnen we de oude telefoon gegevens overzetten op de andere telefoon. Zo kunnen we jou altijd helpen!

  Stuur ons een e-mail!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  captcha

 • Beoordeeld met een 9.5
 • Goed
  Gebaseerd op 47 recensies
  Bo van Beersum
  Scherm van mijn Note 10 plus werkte niet naar behoren. Deze is super snel en vakkundig gemaakt. Hij is erg behulpzaam en aardig. Voor mij 100% procent de moeite waard om hier heen te gaan.
  Willie Lenssen
  Goede service.
  melissa oosterholt
  Heb mijn telefoonscherm hier laten repareren. Kon hem na 3 kwartier weer ophalen. Kreeg er nog een extra glasplaatje overheen. Wel een beetje prijzig, maar was het waard
  Henny te Riet
  Zeer vriendelijk en snel geholpen geheel volgens afspraak
  Karin Theissen
  Snelle reparatie, zeer vriendelijke bediening, goede uitleg over het hoe en waarom van welk scherm en heel betaalbaar!! Aanrader!!
  Edwin Abma
  Beeldscherm van mijn S21 Ultra was zwaar beschadigd. Kon 30 minuten wachten en hem dan weer meenemen met nieuw scherm. Daarom de rit ondernomen van Apeldoorn naar Winterswijk.. Helaas ging er iets mis met de reparatie en het onderdeel was niet op voorraad. Kwam heel erg slecht uit voor mij. Vandaag, 1 dag later, hebben ze de telefoon, als nieuw, bij mij thuis gebracht, met een bloemetje erbij! Dat noem ik service! Er kan altijd iets fout gaan en hoe je het vervolgens oplost, daarmee maak je wat mij betreft het verschil en dat hebben ze uitstekend gedaan. Bedankt nogmaals! Van teleurgesteld naar een zeer tevreden klant.
  Ook voor iPads of Tablets?

  Voor tablet en iPads kun je ook bij ons terecht. Dit soort reparaties duren vaak wel langer dan 30 minuten maar dit word vooraf duidelijk gecommuniceerd. Wij repareren meestal iPads/Tablets van Apple, Samsung & Lenovo.

  • Prijsopgave vooraf.
  • Snelle reparatie service.
  • Huismerk & Originele onderdelen.
  • Ook zonder afspraak
  Lees meer