Telefoon Reparatie Aalten

Heeft u een kapotte telefoon? Bekijk hier wat uw telefoon reparatie kost, maak een afspraak of kom direct langs in onze winkel aan het Weurden 54 in Winterswijk. We staan voor u klaar!

 

Smartphone Reparatie en meer!

Zoek je een telefoon reparateur in Aalten? Is het scherm van je iPhone of Samsung stuk? Zitten er strepen in het scherm, is het beeld zwart of zitten er allemaal barsten in het scherm? Dan heeft jouw telefoon een scherm reparatie nodig. Natuurlijk doen we veel meer dan alleen scherm reparaties.

Zo kun je bij ons terecht met telefoons die problemen hebben met opladen, speakers welke niet goed meer werken, cameraglas wat stuk is en nog veel meer. De meeste smartphone reparaties worden uitgevoerd binnen 30 minuten. Dit zorgt er voor dat je er op kan wachten of een rondje kan lopen door het dorp. Dus heb je schade aan je mobiele telefoon en wil je deze laten repareren? Kom dan langs in onze winkel aan het Weurden 54 in Winterswijk.

Ook wanneer je opzoek bent naar een hoesje, beschermglas, een goede oplader of gewoon een hele nieuwe, gebruikte of refurbished telefoon kun je bij ons terecht. Kom naar de winkel of informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag! 0543 – 849 984.

Zakelijke telefoon reparatie Aalten

Ben je opzoek naar zakelijke telefoon reparatie in Aalten? Gelre Computers & Smartphones kan u helpen. Wij zijn de telefoon reparateur in de regio en verrichten reparaties aan alle telefoons. Voor meer informatie, neem contact met ons op. We helpen je graag!

 • Snelle reparatieservice
 • Klaar terwijl u wacht
 • Betalen op factuur
 • Maatwerk mogelijkheden

Wij denken met je mee!

Wanneer je zakelijk niet goed bereikbaar bent is dat waardeloos. Wij van Gelre Computers & Smartphones snappen dat en denken met je mee. Neem snel contact met ons op zodat wij er voor kunnen zorgen dat je weer goed bereikbaar bent.

  Stuur ons een e-mail!

  We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
  captcha

  Daarom Gelre Computers!

  Gelre Computers & Smartphones is de telefoon reparateur in de regio. Dat komt omdat wij beschikken over de kennis en expertise om jouw smartphone snel en professioneel te repareren. We gebruiken hoge kwaliteit onderdelen en bieden uitstekende garantie. Daarom kies je voor Gelre Computers & Smartphones. Kom snel langs zodat we jouw device kunnen herstellen!

  Telefoon Reparatie is een vak, het is ons vak.

  • 12 maanden garantie
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Klaar terwijl je wacht
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van telefoons
  Occasion smartphones

  Ben je opzoek naar een refurbished Samsung of iPhone? Ook deze bieden wij aan tegen scherpe prijzen!

  Schade aan je mobiele telefoon

  Dus je hebt schade aan je mobiele telefoon en zoekt nu een goede, betrouwbare en bovenal vakkundige reparateur in de regio Aalten? Gelre Computers & Smartphones is de smartphone specialist in de regio. Bij ons kun je terecht voor iedere telefoon reparatie en voor ieder merk. Bij ons kun je vaak kiezen voor huismerk en originele onderdelen. Zo kun jezelf bepalen of je de beste prijs kwaliteit wilt of alleen de beste kwaliteit. Op alle vervangende onderdelen zit standaard 12 maanden garantie.

   

   

  Vakkundige reparaties

  Jouw telefoon wordt zorgvuldig gerepareerd door een vakkundige professional. Zo heb je altijd het beste resultaat.

  Standaard 1 jaar garantie!

  Op iedere smartphone reparatie zit standaard 1 jaar garantie.

  Less meer