Telefoon Reparatie in Eibergen

Smartphone, GSM, Android & iPhone Reparaties

Telefoon Reparatie Eibergen

Bent u opzoek naar telefoon reparatie in Eibergen? Werkt uw mobiele telefoon niet goed meer? Zit er een barst in het scherm, heeft hij in het water gelegen, loopt de batterij snel leeg of wil deze niet meer opladen? Dan bent u bij Gelre Computers Winterswijk op het juiste adres.

Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen, repareren uw telefoon terwijl u wacht en u krijgt 12 maanden garantie op het vervangende onderdeel. Wacht daarom niet te lang met de reparatie van uw mobiele telefoon en kom langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk of bel: 06-57591443!

Telefoon Reparatie Eibergen ook voor uw GSM!

Onze telefoon reparatie service is extreem snel en voordelig. Wij begrijpen dat u uw mobiele telefoon veel gebruikt en snel weer nodig heeft. Daarnaast staan er waarschijnlijk belangrijke gegevens op die u graag wilt houden. Om deze reden heeft de reparatie van uw mobiele telefoon bij ons de hoogste prioriteit en wordt deze reparatie uitgevoerd door een ervaren telefoon reparateur. In de meeste gevallen is uw mobiele telefoon binnen 30 minuten hersteld en kan weer worden meegenomen. Zo kunt u snel weer verder.

Telefoon scherm vervangen Eibergen

Wanneer er een barst zit in uw telefoon, de lcd vreemde kleuren geeft of u om wat voor reden dan ook geen goed werkend scherm heeft dan is dit natuurlijk erg vervelend. In veel gevallen is het vervangen van het scherm dan de oplossing. Voor iPhone telefoons hebben wij eigenlijk alle schermen in alle mogelijke kleuren op voorraad, voor andere modellen is dit niet altijd het geval. Het is daarom verstandig eerst telefonisch contact op te nemen voor u langskomt in onze telefoon reparatie winkel in Winterswijk. U kunt ook een afspraak inplannen via onze website en direct zien hoeveel uw reparatie zal gaan kosten. Scherm vervangen bij telefoon reparatie Groenlo duurt gemiddeld zo’n 30 minuten.

Ben ik verzekerd voor telefoon schade?

Ja. In veel gevallen kunt u mobiele telefoon schade verhalen via een verzekering. Zelfs als u geen telefoon verzekering heeft.Het is belangrijk om te weten waar de schade is opgetreden.
- Schade in huis? - inboedelverzekering
- Schade op vakantie? - reisverzekering
- Iemand anders veroorzaakt? - aansprakelijkheidsverzekering

Als één van de bovenstaande voor u van toepassing is dan kunt u de reparatie factuur doorsturen naar uw verzekeraar. Deze zal de reparatie aanvragen controleren en afhandelen. In gevallen krijgt u als klant de reparatie geheel of gedeeltelijk vergoed.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over een telefoon reparatie of wenst u advies? U kunt contact met ons op nemen via het onderstaande contactformulier of bellen naar: 06-57591443.

Prijslijst “Smartphone”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €20,- Selecteer
Waterschade herstel €35,- Selecteer
Software herstel €20,- Selecteer
Scherm vervangen Vanaf €39,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €20,- Selecteer
Oplaadpunt vervangen Vanaf €25,- Selecteer
Moederbord reparaties Vanaf €69,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google