iPad

Apple iPad reparaties

Apple iPad Reparaties

Is het glas van uw iPad stuk? Laadt de batterij niet meer op, is de batterij snel leeg of wilt de iPad niet meer opstarten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw iPad snel en vakkundig te repareren. Tijdens de reparatie maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit & originele Apple onderdelen. Veel van deze onderdelen hebben wij op voorraad. Reparatie van uw iPad is daarom doorgaans dezelfde werkdag nog klaar en wordt afgeleverd met 12 maanden garantie.

Kom langs zonder afspraak of bel voor meer informatie – 06-49841169

Hoe werkt iPad Reparatie bij Gelre Computers?

Reparaties aan uw iPad zijn mogelijk zonder afspraak. U kunt dus zonder afspraak langskomen in onze winkel en uw Apple iPad aanbieden voor reparatie. Heeft u haast, werkt u liever op afspraak of wilt u zeker weten dat u hem dezelfde dag nog terug heeft? Dan is het verstandig om een afspraak te maken voor reparatie. Dit doet u eenvoudig via onze website of telefonisch.

Wat kost iPad Reparatie?
Op onze website hebben wij een eenvoudige reparatie tool. Via deze tool kunt u alle iPads vinden en direct zien wat een reparatie kost. Indien gewenst kunt u daarna direct een afspraak inplannen voor reparatie.
Staat uw iPad er niet tussen? Staat uw reparatie er niet tussen? Meld deze dan aan via onderzoek en geef in het veld opmerkingen aan wat er precies aan de hand is met uw iPad.

Vragen over uw reparatie?
Wanneer u vragen heeft over uw iPad reparatie kunt u deze op verschillende manieren stellen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “iPad”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €39,- Selecteer
Touchscreen reparatie Vanaf €49,- Selecteer
LCD vervangen Vanaf €99,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €59,- Selecteer
Oplaadpunt vervangen Vanaf €79,- Selecteer
Waterschade herstel Vanaf €39,- Selecteer
Software herstel €25,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google