Welkom op Computer Reparatie Aalten

Wanneer uw computer, laptop, tablet of telefoon kapot is en u woont in Aalten dan bent u op zoek naar iemand die deze snel, professioneel en vakkundig kan repareren. Computer reparatie Aalten is dan het computer bedrijf dat u zoekt.

Computer Reparatie Aalten is een webpagina van Gelre Computers Winterswijk. De pagina computer reparatie Aalten is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar computer reparatie in en rondom Aalten.

Hoe werkt het?
Computer reparatie Aalten werkt in de regio Winterswijk. Dit wil zeggen dat u bij ons op locatie mag komen in Winterswijk, maar wij kunnen ook bij u op locatie komen en het probleem daar oplossen.

U kunt via onze website contact met ons opnemen, bellen of mailen om een afspraak te maken. Vervolgens komt de computer monteur bij u en zorgt dat alles werkt zoals u dit graag wilt. Doordat deze monteur beschikt over de nodige ervaring en expertise worden de meeste problemen snel en vakkundig verholpen. Bent u toch niet tevreden? Dan geen kosten!

Waarom Computer Reparatie Aalten?

  • Iedere dag bereikbaar van 09:00 t/m 21:00
  • Service aan huis
  • Reparatie meestal binnen 24 uur
  • Niet tevreden, geen kosten!

Tarieven
Computer reparatie Aalten hanteert een standaard uurloon van €32,50. Blijkt dat het probleem binnen 30minuten verholpen is? Dan betaalt u dus €16,25. Dit is excl. voorrijkosten ad €5,50 in Aalten. Het kan ook zijn dat u eerst wilt weten wat het probleem precies is en of het nog de moeite waard is om te repareren. Hiervoor vragen wij onderzoekskosten ad €15,00.

Computerwinkel Aalten
Bent u opzoek naar een computerwinkel in Aalten? Bekijk onze pagina computerwinkel Aalten

Heeft u nog vragen? Wenst u advies of wilt u direct een afspraak maken? Bel: 06-49841169 of mail naar info@gelrecomputers.nl