• Onze winkel is : Gesloten

  Maandag: 10:00 - 18:00 uur

  Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur

  Woensdag: 09:00 - 18:00 uur

  Donderdag:09:00 - 18:00 uur

  Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur

  Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

  Zondag: Gesloten

 • BEL ONS 06-57591443

Computer Reparatie Aalten

computerreparatie aalten

Computer Reparatie Aalten

Heeft u problemen met uw computer? Mogelijk last van een virus? Krijgt u de ene na de andere foutmelding, is hij extreem traag of heeft u een ander probleem? Gelre Computers biedt de oplossing. Wij bieden professionele, snelle en vakkundige computerreparatie in Aalten. U kunt er voor kiezen om de computer langs te brengen in onze winkel in Winterswijk of gebruikt te maken van de service op locatie. U maakt eenvoudig een afspraak via onze website voor reparatie en wij komen het probleem op locatie oplossen. Zo simpel werkt dat.


Kan de computer nog gemaakt worden?

Zeker weten. Het maakt eigenlijk niet uit wat er stuk is aan de computer, 9 van de 10 worden snel op locatie hersteld en functioneren weer naar behoren. De laatste computer heeft wat extra aandacht nodig, in veel gevallen nemen wij deze mee naar de winkel in Winterswijk voor reparatie en brengen deze terug wanneer dit u uit komt.

Het komt voor dat een onderdeel kapot is. Wanneer dit zo is dan kan dit onderdeel vervangen door een vergelijkbaar of beter onderdeel. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden zullen we dit altijd eerst met u kortsluiten. We leggen duidelijk uit wat er vervangen moet worden, wat dit gaat kosten en hoe lang we hier voor nodig hebben. Vervolgens sluiten wij de computer weer netjes op locatie aan en kunt u de computer in gebruik nemen.

Hulp nodig?

Sommige mensen hebben geen directe problemen met de computer maar meer met Windows. Ze begrijpen niet goed hoe ze iets moeten printen, een e-mail moeten versturen of hebben een andere specifieke wens. Ook deze mensen kunnen gebruik maken van computer reparatie Aalten. Wij kunnen in de winkel of op locatie uitleg geven over de werking van een bepaalt programma of hulp bieden waar nodig. Gebruik onze reparatie tool om een afspraak in te plannen.