Telefoon Reparatie Winterswijk

 • homeTelefoon Reparatie Winterswijk

Gelre Computers maakt jouw toestel binnen 30 minuten!

Heeft jouw mobiele telefoon reparatie nodig in Winterswijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij repareren jouw smartphone snel, vakkundig en gebruiken hoge kwaliteit vervangende onderdelen. Voor betrouwbare telefoonreparaties in Winterswijk ben je bij verschillende professionele servicecentra aan het juiste adres. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of een softwareprobleem onze ervaren technici staan klaar om je telefoon weer als nieuw te maken. Met snelle en kwalitatieve reparatieservices kun je binnen de kortste keren weer genieten van je telefoon. gelrecomputers.nl heeft de expertise om jouw smartphone te repareren. Bekijk snel wat jouw telefoon reparatie kost en maak online een afspraak of kom langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk(bij het onderdelenhuis Fixxar)

 • Vakkundige reparaties

  Wij repareren alle telefoons en verrichten alle smartphone reparaties!

 • Reparatie & Verkoop

  Is reparatie niet meer mogelijk of kost dit meer dan vervangen? Wij verkopen ook refurbished en occasion smartphones!

Lees meer

Hoe het werkt

Heeft jouw mobiele telefoonreparatie nodig en wil je deze lokaal laten repareren? gelrecomputers.nl is de specialist in Winterswijk en hersteld jouw smartphone terwijl je wacht.

01

Kom langs in de winkel

Maak online een afspraak of kom direct langs in de winkel.

02

Reparatieproces

We onderzoeken jouw telefoon en informeren je direct wat de kosten zullen zijn. Na akkoord gaat de reparatie beginnen.

03

Weer een tevreden klant. Super fijn!

Bam. Je telefoon is gefixt. Zo snel gaat dan. De kwaliteit is super, de prijs scherp, 12 maanden garantie en jij loopt de deur uit met een lach op je gezicht.

 • Beoordeeld met een 9.5
 • Mobiele smartphone reparatie bij DeTelefoonReparateur

  In Winterswijk kun je rekenen op gelrecomputers.nl een betrouwbare telefoonreparatiedienst om je kapotte smartphone weer tot leven te brengen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slechte batterij, waterschade of een ander hardware- of softwareprobleem wij staan voor je klaar. bij ons kun je terecht voor met iedere smartphone en voor iedere reparatie. Onze reparateurs staan garant voor vakkundige smartphone reparaties en repareren de meeste dingen in onze winkel in Winterswijk!

  Ons reparatiedienst is van zeer hoge kwaliteit. We gebruiken hoge kwaliteit onderdelen, bieden uitstekende service en geven eerlijk advies. Naast de hoge kwaliteit onderdelen is de reparateur vakkundig en precies. Dit zorgt voor een perfecte reparatie. Laat ons helpen je telefoon als nieuw te maken. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei, Sony of ander merk hebt. Wij repareren deze smartphones vaak binnen 30 minuten.

  Naast de reparatie verkopen wij ook nieuwe en occasion smartphones en verkopen wij ook accessoires zoals hoesjes, oplaadkabels, beschermglas en meer. Kom direct naar onze winkel, kijk online naar ons aanbod of maak direct een afspraak voor reparatie via de site.

  • 12 maanden garantie
  • Verkoop van nieuwe, gebruikte en refurbished Smartphones
  • Hoesjes, adapters, laadkabels, beschermglas en meer telefoonaccessoires
  • Uitstekende service
  Lees meer