• Onze winkel is : Gesloten
  Vandaag:

  Maandag: 10:00 - 18:00 uur

  Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur

  Woensdag: 09:00 - 18:00 uur

  Donderdag:09:00 - 18:00 uur

  Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur

  Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

  Zondag: Gesloten

 • BEL ONS 06-57591443

Telefoon Reparatie Lichtenvoorde

iphone reparatie

Telefoon Reparatie Lichtenvoorde. Super Reparaties!

 

Wilt u Telefoon Reparatie in Lichtenvoorde laten uitvoeren door Gelre Computers? Maak gebruik van onze haal en breng- service of kom langs in onze winkel aan de Spoorstraat 7 in Winterswijk. Wij repareren uw telefoon binnen circa 30 minuten en maken gebruik van hoogwaardig kwaliteit & originele onderdelen. Bij ons standaard 12 maanden garantie. Bekijk snel wat uw telefoon reparatie in Lichtenvoorde kost met onze reparatie tool en maak een afspraak voor de reparatie van uw smartphone!


Telefoon scherm reparatie

 

Zit er een barst in het scherm van uw telefoon? Werkt het touchscreen niet meer of geeft hij geen beeld meer? In veel gevallen is het vervangen van het scherm de oplossing. Gelre Computers beschikt over een voorraad beeldschermen. Toch kan het voorkomen dat het scherm voor uw telefoon reparatie niet of in een andere kleur voorradig is. Het is daarom verstandig om eerst telefonisch contact op te nemen voor u langskomt in de winkel. Dus wilt u het scherm van uw telefoon laten vervangen? Bel 06-49841169.

Hoe werkt het?

 

Wanneer uw telefoon defect is en reparatie nodig heeft kunt u eenvoudig via onze website bekijken wat de reparatie gaat kosten. Indien gewenst kunt u de reparatie online aanmelden en direct een afspraak in plannen. Wij zullen het vervangende onderdeel dan voor u bestellen en zorgen dat alles gereed is voor een succesvolle reparatie. Op de dag van de reparatie komt u langs in onze winkel. Hier bespreken we nog even kort wat er precies vervangen zal worden en wat de kosten zullen zijn. Na akkoord wordt uw telefoon gerepareerd terwijl u wacht of een rondje loopt in het dorp. Gemiddeld duurt een reparatie 30 minuten. Na deze tijd kunt u de telefoon weer in ontvangst nemen en ontvangt u de factuur met 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel. U kunt deze factuur per pin of contant voldoen.

 

Zo eenvoudig is een telefoon reparatie bij Gelre Computers. Bekijk snel wat uw reparatie kost, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

huawei reparatie

Check Apple iPhone reparaties
Check Samsung reparaties
Check Huawei reparaties
Check Sony reparaties
Check Oneplus reparaties
Check Nokia reparaties
Check Motorola reparaties
Check LG reparaties
Check Wiko reparaties
CheckXiaomi reparaties

Voor overige merken neem contact op

Telefoon Reparatie in Lichtenvoorde!

CheckScherm vervangen
CheckBatterij vervangen
CheckOplaadpunt vervangen
CheckLuidspreker vervangen

CheckOorspeaker vervangen
CheckVoor camera vervangen
CheckAchter camera vervangen
CheckBehuizing vervangen

CheckAan-uit knop vervangen
CheckThuis knop vervangen
CheckSoftware herstellen
CheckWaterschade behandelen

CheckBacklight Chip vervangen
CheckAudio Chip vervangen
CheckWifi Chip vervangen
CheckOverige moederbord reparaties

100% kwaliteitsgarantie!

Wij garanderen dat de onderdelen die wij voor de reparatie van uw telefoon gebruiken altijd de beste kwaliteit hebben. Daarom standaard 12 maanden garantie!