Telefoon Reparatie Lichtenvoorde

Telefoon Reparatie Lichtenvoorde

Is uw telefoon of tablet stuk? Werkt het scherm niet goed meer, is de batterij snel leeg, wil de telefoon niet meer opladen of gaat hij helemaal niet meer aan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verrichten bijna alle telefoon reparaties voor bijna alle merken.
Bij ons kunt u kiezen uit hoogwaardig kwaliteit(A) of originele onderdelen, daarnaast zijn wij aangesloten bij verzekeraars waardoor u de kosten mogelijk kunt verhalen via uw verzekering. Hoe dit precies zit leggen wij graag persoonlijk aan u uit.

Via onze website kunt u precies aangeven wat er met de telefoon of tablet aan de hand is, vervolgens maakt u eenvoudig een afspraak voor reparatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct langs te komen in de winkel. Voor accurate voorraad is het handig om eerst telefonisch contact op te nemen. Reparatie worden binnen circa 30 minuten uitgevoerd tenzij anders aangegeven in de winkel.

GSM reparatie Lichtenvoorde
Woont u in de regio Lichtenvoorde? Dan kunt u ook gebruik maken van onze diensten. U kunt een afspraak maken via onze website of langskomen in onze winkel. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel in Winterswijk te komen? Dan kunnen wij indien gewenst de telefoon bij u op locatie ophalen en brengen.

Waarom kiest u voor telefoon reparatie van Gelre Computers?
– 12 maanden garantie
– Erkent reparatie bedrijf
– Enkel de beste onderdelen
– Haal en breng-service
– Reparatie op locatie
– De laagste prijs & de beste service

Wacht niet te lang met de schade en laat uw telefoon op tijd repareren. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wilt u meer weten over telefoon reparatie of andere reparaties? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@gelrecomputers.nl of bel: 06-49841169