• Onze winkel is : Gesloten
  Vandaag:

  Maandag: 10:00 - 18:00 uur

  Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur

  Woensdag: 09:00 - 18:00 uur

  Donderdag:09:00 - 18:00 uur

  Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur

  Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

  Zondag: Gesloten

 • BEL ONS 06-57591443

Telefoon Reparatie Aalten

telefoon reparatie

Telefoon Reparatie Aalten

Werkt uw mobiele telefoon niet meer? Is het scherm stuk, laadt de batterij niet meer op of heeft u een ander probleem? Dan heeft uw telefoon mogelijk reparatie nodig. Wij verricht professionele, vakkundige telefoon reparaties tegen een scherpe prijs. Standaard 12 maanden garantie op het vervangende onderdeel!


Telefoons & Tablets

 

U kunt bij ons terecht met de meest voorkomende smartphones. Denk hierbij aan iPhone, Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG & Nokia. U mag kiezen uit hoogwaardig kwaliteit(A) of originele onderdelen. Op alle onderdelen zit 12 maanden garantie en alle onderdelen werken naar behoren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij verzekeraars waardoor u de kosten mogelijk kunt verhalen via uw verzekering. Hoe dit precies werkt leggen wij graag persoonlijk aan u uit.

Via onze website kunt u precies aangeven wat er met de telefoon of tablet aan de hand is, vervolgens maakt u eenvoudig een afspraak voor reparatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct langs te komen in de winkel. Voor accurate voorraad is het handig om eerst telefonisch contact op te nemen. Reparatie worden binnen circa 30 minuten uitgevoerd tenzij anders aangegeven in de winkel.

apple iPhone reparatie

Daarom telefoon reparatie via Gelre Computers!
CheckErkend reparatie bedrijf
CheckSuper goede service
CheckBetaalbare reparaties
Check12 maanden garantie
Check10 jaar ervaring

iPhone Reparatie Aalten

Woont u in de Aalten? Dan kunt u ook gebruik maken van onze diensten. U kunt een afspraak maken via onze website of langskomen in onze winkel. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel in Winterswijk te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng-service. Tegen een kleine meerprijs komen we de telefoon bij u op locatie ophalen en brengen deze terug na reparatie.