Tablet Reparatie

Reparatie van Software & Hardware van de meest voorkomende tablets

Tablet Reparatie 12 maanden garantie

Heeft uw tablet reparatie nodig? Is het scherm van uw tablet stuk, gaat de batterij snel leeg, wil de tablet niet meer opladen of heeft u een ander probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige iPad reparatie die wordt uitgevoerd door een ervaren reparateur, die uw tablet vakkundig repareert zodat u snel weer verder kunt Daarnaast bieden wij een uitstekende service en 12 maanden garantie op een vervangen onderdeel.

Dus is uw tablet stuk? Kom direct langs in onze winkel aan de spoorstraat 7 in Winterswijk of bel: 06-49841169.

Hoe werkt Tablet Reparatie bij Gelre Computers?

Reparatie van uw tablet is mogelijk zonder afspraak. U kunt zonder afspraak langskomen in onze winkel en uw tablet aanbieden voor reparatie. De kans dat het vervangende onderdeel op voorraad ligt is niet zo heel groot. Het is daarom verstandig om eerst contact op te nemen zodat u een idee heeft wanneer uw tablet gerepareerd kan worden. Maak eenvoudig een afspraak voor reparatie via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Wat kost een tablet reparatie?

Het is vooraf niet altijd mogelijk om direct te zeggen wat een reparatie kost. Dit hangt af van de eventueel vervangende onderdeel en de tijd die nodig is om de reparatie uit te voeren.
Wanneer u dus niet precies weet wat er defect is aan uw tablet kunt u deze het beste aanmelden voor onderzoek. We onderzoeken dan wat er precies defect is kunnen dan vertellen wat de reparatie zal kosten.

Vragen over uw reparatie?

Wanneer u vragen heeft over tabletreparatie kunt u deze op verschillende manieren stellen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor Pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “Tablet”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €20,- Selecteer
Waterschade herstel €35,- Selecteer
Software herstel €20,- Selecteer
Scherm vervangen Vanaf €39,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €20,- Selecteer
Oplaadpunt vervangen Vanaf €25,- Selecteer
Moederbord reparaties Vanaf €69,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google