Tablet Reparatie

Reparatie van Software & Hardware van de meest voorkomende tablets

Tablet Reparatie 12 maanden garantie

Heeft uw tablet reparatie nodig? Is het scherm van uw tablet stuk, gaat de batterij snel leeg, wil de tablet niet meer opladen of heeft u een ander probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige iPad reparatie die wordt uitgevoerd door een ervaren reparateur, die uw tablet vakkundig repareert zodat u snel weer verder kunt Daarnaast bieden wij een uitstekende service en 12 maanden garantie op een vervangen onderdeel.

Dus is uw tablet stuk? Kom direct langs in onze winkel aan de spoorstraat 7 in Winterswijk of bel: 06-49841169.

Hoe werkt telefoon reparatie?

Wanneer uw telefoon stuk is dan is dat natuurlijk erg vervelend. Het is daarom verstandig om direct langs te komen in onze winkel zodat we gelijk kunnen kijken hoe erg de schade is en wat het zal kosten om de schade te herstellen. Indien nodig wordt het vervangende onderdeel besteld en zodra deze binnen is ontvangt u een bericht of wordt u gebeld. Vervolgens komt u langs en zullen wij uw smartphone repareren.

Daarna ontvangt u van een factuur. Deze factuur kan contact of per pin voldaan worden. Wanneer u de schade wilt verhalen via een verzekering kunt u de factuur doorsturen naar uw verzekeraar. Deze zal dan bepalen of u inderdaad recht heeft op een vergoeding of niet.

Hoe werkt telefoon reparatie?

Wanneer u vragen heeft over uw telefoon reparatie kunt u deze op verschillende manieren stellen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

Haal en breng- service

Bent u niet in de gelegenheid om uw telefoon langs te brengen in onze winkel? Dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng-service. Wij halen de telefoon bij u op en brengen deze na reparatie weer terug. De kosten voor de haal en breng- service: in Winterswijk €15,- buiten Winterswijk € 25,-

Wat kost de telefoonreparatie?

Wanneer u uw telefoon wilt laten repareren is het prettig om te weten wat de kosten voor de reparatie zullen zijn. Daarom hebben wij een handige reparatie tool online staan waarmee u eenvoudig kunt zien wat uw telefoonreparatie kost en indien gewenst kunt u direct een afspraak inplannen.

Gelre Computers

Prijslijst “Tablet”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €20,- Selecteer
Waterschade herstel €35,- Selecteer
Software herstel €20,- Selecteer
Scherm vervangen Vanaf €39,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €20,- Selecteer
Oplaadpunt vervangen Vanaf €25,- Selecteer
Moederbord reparaties Vanaf €69,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.Schrijf ook een review