Computer Reparatie

Heeft u problemen met uw computer? Last van een virus, wil deze niet meer opstarten of heeft u een ander probleem? Wij helpen u snel, professioneel en vakkundig!

Computer Reparatie

Laptop Reparatie

Is uw laptop stuk? Werkt deze niet meer goed,is hij heel langzaam of heeft u een ander probleem? Wij onderzoeken en herstellen het probleem snel, professioneel en vakkundig.

Laptop reparatie

Telefoon Reparatie

Zit er een barst in het scherm, is de batterij stuk, wil de telefoon niet meer opladen of heeft u een ander probleem? Wij repareren dit snel, vakkundig en met garantie!

Telefoon reparatie

iMac & Macbook Reparatie

Heeft u problemen met uw iMac of Macbook? Is het scherm stuk, wil hij niet meer  opstarten, is het upgraden niet gelukt of heeft hij een onderhoudsbeurt nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

iMac & Macbook Reparatie

Tablet Reparatie

Wil uw tablet niet meer opladen? Scherm stuk? Software problemen of heeft u een ander probleem? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie!

Tablet reparatie

Console Reparatie

Wilt uw Playstation niet meer opstarten? Is de harde schijf te klein van uw Xbox of valt uw console ineens uit? Wij repareren de meeste voorkomende problemen snel!

Console Reparatie