Onze diensten

Onze diensten

Computer & Laptop reparatie regio Winterswijk
Gelre Computers is specialist in het repareren van computers en laptops. Wij beschikken over de expertise om snel en vakkundig te werken, hierdoor kunt u als klant weer snel verder. Daarnaast komen wij bij klanten op locatie, wij werken s avonds en in het weekend.

Tablet & Smartphone Reparatie
Wanneer je smartphone of tablet stuk is dan wil je dat deze snel en betaalbaar gerepareerd wordt. Wij begrijpen dit en zorgen er daarom altijd voor dat wij het product op voorraad hebben voor wij de reparatie aannemen. Zie de betreffende pagina voor onze prijzen.

Webdesign Winterswijk
Sinds 2010 ontwerpen wij professionele websites die voldoen aan de nieuwste techniek, ranken deze in Google en beheren deze voor onze klanten. Of u nu een zzp-er bent die een kleine betaalbare website zoekt of dat u de nieuwste YouTube site wilt beginnen, wij kunnen u hierbij helpen. Het ontwerpen van een website gebeurt in goed overleg, we bespreken wat voor soort website u wilt, welke kleuren u zou willen en eventueel heeft u zelf teksten/foto’s die u op de website wilt zien.