Computer Reparatie

Heeft u problemen met uw computer? Last van een virus, wil deze niet meer opstarten of heeft u een ander probleem? Wij helpen u snel, professioneel en vakkundig!

Lees meer.

Telefoon Reparatie

Zit er een barst in het scherm, is de batterij stuk, wil de telefoon niet meer opladen of heeft u een ander probleem? Wij repareren dit snel, vakkundig en met garantie!

Lees meer.

Laptop Reparatie

Is uw laptop stuk? Werkt deze niet meer goed,is hij heel langzaam of heeft u een ander probleem? Wij onderzoeken en herstellen het probleem snel, professioneel en vakkundig.

Lees meer.

Tablet Reparatie

Wil uw tablet niet meer opladen? Scherm stuk? Software problemen of heeft u een ander probleem? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer.

Randapparatuur Reparatie

Is de printer stuk? Slechte wifi verbinding in huis? Opzoek naar een NAS? Of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij van Gelre Computers staan voor u klaar!

Lees meer.

Webdesign

Wilt u een nieuwe website? Bestaande website upgraden? Snelheid verhogen of wil je meer bezoekers via Google? Wij kunnen u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons of bekijk onze pagina.

Lees meer.