Onze Diensten

Gelre Computers levert verschillende diensten, hierbij kunt u denken aan computer,telefoon, tablet reparatie maar ook het ontwerpen van websites en deze ranken in Google zit in onze takenpakket. .

Wij zijn de ICT specialist in de achterhoek. Wij repareren computers en laptops, telefoons en tablets snel, professioneel en vakkudig, maar daarnaast maken wij ook websites, ranken deze in google en beheren deze. Dit doen wij voor particulieren bedrijven, stichtingen en zzp-ers.

Webdesign
Sinds 2010 ontwerpen wij professionele websites die voldoen aan de nieuwste techniek, ranken deze in Google en beheren deze voor onze klanten. Of u nu een zzp-er bent die een kleine betaalbare website zoekt of dat u de nieuwste Youtube site wilt beginnen, wij kunnen u hierbij helpen. Het ontwerpen van een website gebeurt in goed overleg, we bespreken wat voor soort website u wilt, welke kleuren u zou willen en eventueel heeft u zelf teksten/fotos die u op de website wilt zien

Telefoon & Tablet Reparatie
Heeft u uw telefoon laten vallen, wil hij niet meer opladen of heeft uw tablet het begeven? Gelre Computers kan u hierbij helpen en het probleem snel oplossen.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak mail naar: info@gelrecomputers.nl of bel: 06-49841169.