Macbook

Apple MacBook Reparaties & Upgraden

MacBook Reparatie Winterswijk

Heeft u problemen met uw MacBook? Wilt deze niet meer opstarten, werkt het toetsenbord niet goed meer, is de batterij snel leeg of heeft uw MacBook een ander probleem? Voor vakkundige MacBook reparaties & upgrades bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij repareren alle Apple MacBooks vanaf 2009. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden dan is de kans groot dat dit onderdeel besteld moet worden. Gemiddeld duurt een hardware reparatie van een MacBook dan 3 werkdagen.

Kom langs zonder afspraak of bel voor meer informatie – 06-49841169

Hoe werkt de reparatie

Wanneer uw MacBook reparatie nodig heeft dan wordt er eerst altijd onderzocht wat het probleem precies is. Vervolgens neemt de reparateur telefonisch contact met u op en informeert u wat de MacBook Reparatie kosten precies zullen zijn. Gaat u hiermee akkoord dan wordt de reparatie uitgevoerd zoals besproken. Gaat u hier niet mee akkoord of blijkt uw MacBook niet gerepareerd te kunnen worden dan zullen wij onderzoekskosten at €39,- in rekening brengen.

Heeft u nog vragen?
Wanneer u vragen heeft over uw MacBook reparatie kunt u deze op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “Macbook”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €39,- Selecteer
Software installatie €20,- Selecteer
Batterij vervangen Vanaf €49,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vrachtwagen.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google