Laptop Reparatie

Laptop Reparatie Winterswijk

Wanneer je laptop niet meer aangaat, het beeld zwart blijft of je laptop niet wilt opladen dan wil je graag dat hier naar gekeken wordt door iemand die hier echt verstand van heeft. Wij van Laptop Reparatie Winterswijk begrijpen dit. Wij zijn continu bezig met uitbreiden en verbeteren van onze kwaliteiten, zo beschikken wij vandaag de dag over de ervaring en expertise om bijna alle laptop reparaties binnen 24 uur uit te voeren.

Soms komt het voor dat er een onderdeel speciaal voor uw laptop besteld moet worden. Bijvoorbeeld een schanieren, beeldscherm of toetsenbord. De meeste van deze onderdelen worden binnen 24 uur verstuurd. Wanneer deze bij ons binnen zijn zullen wij contact met u opnemen zodat wij uw laptop kunnen repareren.

Laptop Reparatie Winterswijk is niet alleen actief in Winterswijk, wij werken ook in Aalten, Groenlo, Bredevoort, Lichtenvoorde en Eibergen. Wij komen bij de klant op locatie indien gewenst.

Waarom de Laptop Reparatie van Gelre Computers?

  • Wij komen aan huis
  • Niet tevreden geen kosten
  • Reparatie meestal binnen 24 uur
  • Bereikbaar van 09:00 t/m 21:00

Heeft u nog vragen, wenst u advies of wilt u direct een afspraak maken? Bel 06-49841169 of mail naar info@gelrecomputers.nl

Laptop Reparatie Winterswijk