Laptop Reparatie Winterswijk

Heeft u problemen met uw laptop? Wil deze niet meer opladen, werkt het toetsenbord niet correct, is het beeldscherm stuk, wil hij niet meer opstarten, loopt windows steeds vast of heeft u een ander probleem? In de meeste gevallen kunnen wij uw laptop dezelfde werkdag nog repareren. Blijkt dat er een onderdeel besteld moet worden voor uw laptop? Dan zullen wij deze voor u bestellen en de reparatie de volgende werkdag uitvoeren. Voor alle reparaties die wij uitvoeren gebruiken wij originele of hoogwaardige onderdelen.

Bent u niet in staat om de laptop te komen brengen? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal en brengservice. Dit houdt in dat wij een afspraak met u zullen maken om de laptop op te halen en brengen deze na reparatie terug.

Voor meer informatie over de reparatie aan uw laptop of de haal en -brengservice bel 06-49841169, mail naar info@gelrecomputers.nl of kom langs in onze winkel aan de spoorstraat 7 in Winterswijk!

Check Snelle reparaties
Check Service aan huis
Check Niet tevreden, geen kosten
Check Haal en -brengservice
Check Lage onderzoekskosten

Service op locatie
Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze service op locatie. Dit is handig wanneer u problemen heeft met uw thuisnetwerk, meerdere computers/laptops of niet instaat bent om de computer mee te nemen naar de winkel.

Wij zijn actief in:
– Winterswijk
– Groenlo
– Lichtenvoorde
– Bredevoort
– Aalten

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Mail naar info@gelrecomputers.nl of bel 06 49841169.

Laptop Reparatie Winterswijk