iMac

Apple iMac Reparaties & Upgraden

iMac Reparatie Winterswijk

Heeft u problemen met uw iMac? Wilt deze niet meer opstarten, is hij extreem langzaam of maken de fans veel geluid? Dan heeft uw iMac reparatie nodig. Wij helpen u hier graag mee.

Wij repareren alle iMacs vanaf 2008. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden dan is de kans groot dat dit onderdeel besteld moet worden. Gemiddeld duurt een hardware reparatie van een iMac daarom 3 werkdagen.

U kunt bij ons terecht voor het repareren & upgraden van uw iMac. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een SSD schijf plaatsen en het werkgeheugen uitbreiden. Hierdoor zal de iMac veel sneller worden en nog prettiger zijn om mee te werken.

Hoe werkt de reparatie

Wanneer uw iMac reparatie nodig heeft dan wordt er eerst altijd onderzocht wat het probleem precies is. Vervolgens neemt de reparateur telefonisch contact met u op en informeert u wat de kosten precies zullen zijn. Gaat u hiermee akkoord dan wordt de reparatie uitgevoerd zoals besproken. Gaat u hier niet mee akkoord of blijkt uw iMac niet gerepareerd te kunnen worden dan zullen wij onderzoekskosten at €39,- in rekening brengen.

Heeft u nog vragen?
Wanneer u vragen heeft over uw iMac reparatie kunt u deze op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “iMac”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €39,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de sleutel.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google