iMac & Macbook Reparatie Winterswijk

Heeft u problemen met uw iMac of Macbook? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Gelre Computers is de Apple specialist in de achterhoek. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, vakkundigheid en snelheid. Zo bent u uw iMac of Macbook nooit lang kwijt en kunt u snel weer verder.

Haal- en brengservice
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw iMac of Macbook langs te brengen, dan kunt u gebruik maken van onze haal en brengservice. Wij maken met u een afspraak tussen 09:00 en 21:00 en komen de iMac of Macbook dan halen. Zodra deze klaar is nemen wij contact met u op en plannen we een afspraak om uw iMac of Macbook weer terug te brengen.

Tarieven
Voor reparaties van iMac’s & Macbooks is het extreem lastig om zo een standaard prijs te geven voor een reparatie. Er zijn verschillende types waardoor het prijsverschil tussen twee bijna dezelfde Macbooks groot kan zijn.
Wanneer u problemen heeft met uw iMac of Macbook kunt u het beste een mail sturen met daarin welke type iMac of Macbook u heeft en wat de klacht precies is. Dan kunnen wij uit zoeken wat tarieven voor de reparatie zullen zijn.

Om een afspraak te plannen of voor meer informatie neem contact met ons op en bel: 06-49841169 of mail naarinfo@gelrecomputers.nl

imac reparatie