Console Reparatie

console reparatie

Console Reparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de reparatie aan uw console. Wij repareren de hardware & software van, Sony Playstation, Microsoft Xbox & Nintendo producten. Voor een prijs indicatie stuur u een email en vermeld hier duidelijk in wat de klacht is. Zo kunnen wij een goede prijsindicatie afgeven. Op alle console reparaties zit 12 maanden garantie!


Playstation & Xbox Reparatie

 

Wanneer je Playstation niet goed meer werkt dan is dit natuurlijk erg vervelend. Nu kun je natuurlijk een nieuwe kopen, maar wat als je oude playstation gerepareerd kan worden? Wij van Gelre Computers hebben veel verstand van console reparatie. Het maakt ons niet uit of u een playstation heeft of een Xbox, in veel gevallen is reparatie geen enkel probleem. Vaak vallen de kosten ook nog reuze mee.
Om een duidelijk beeld te krijgen van het probleem zullen we uw playstation onderzoeken, vervolgens ontvangt u van ons een prijsindicatie en een verwachte reparatie tijd. Als u akkoord gaat met de reparatie van uw Playstation krijgt u 12 maanden garantie op het herstelde onderdeel.

Voor meer informatie stuur een email naar info@gelrecomputers.nl of bel 06-49841169.

Xbox reparatie

playstation reparatie

Console upgraden

Veel mensen willen hun Playstation of Xbox ook upgraden. Sommige willen graag een 1TB SSD schijf in hun console zodat alle games snel laden. Wij kunnen dit voor u realiseren. Om een goede prijsopgave te kunnen geven kunt u het beste een email sturen met daarin, wat voor console u heeft & wat u wilt upgraden. Zo kunnen wij een duidelijke prijsindicatie geven en weet u direct waar u aan toe bent.
Na het inbouwen van een nieuwe HDD of SSD zal altijd de nieuwste firmware geïnstalleerd worden zodat u direct kan gamen!

Voor meer informatie stuur een email naar info@gelrecomputers.nl of bel 06-49841169.