Computer

Reparatie, herstel & bouw van desktop computers

Computer Reparatie met 12 maanden garantie

Zoekt u Computer Reparatie? Is uw PC stuk, langzaam, moet deze worden na gekeken of wilt h hem upgraden? Kom dan langs op de spoorstraat 7 in Winterswijk. Wij beschikken over de kennis en expertise om uw desktop computersnel en vakkundig te repareren. Hierdoor zijn de meeste reparaties binnen 24uur afgehandeld en krijgt u 12 maanden garantie op hardware reparaties.
Kom langs zonder afspraak of bel voor meer informatie – 06-49841169

Hoe werkt computer reparatie bij Gelre Computers?

Computer reparatie is mogelijk zonder afspraak. U kunt zonder afspraak langskomen in onze winkel en uw PC aanbieden voor reparatie. Heeft u haast, werkt u liever op afspraak of wilt u zeker weten dat u hem zo snel mogelijk terug heeft? Dan is het verstandig om een afspraak te maken voor reparatie. Dit doet u eenvoudig via onze website of telefonisch.

Wanneer u uw computer heeft ingeleverd voor reparatie zullen wij uw computer onderzoeken. Na dit onderzoek zal de specialist contact met u opnemen, u informeren wat er aan de hand is en wat het kost om uw PC te laten repareren.

Gaat u hiermee akkoord dan zullen wij de computer reparatie zo snel mogelijk uitvoeren zodat u snel weer verder kunt. Gaat u niet akkoord met de reparatie? In dat geval kunt u de computer komen ophalen en zullen wij de onderzoekkosten van €20,- in rekening brengen.

Service op locatie & haal/breng service
Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Dan kunt u gebruik maken van onze service op locatie of onze haal en breng-service. Bij haal en breng service zullen wij de computer weer netjes aansluiten. Het extra installeren van software of instellen van mail/printer/WiFi zit niet bij de prijs in.

Kosten
Service op locatie bedragen €60,- per uur excl. BTW met en minimum van €30,-
Haal en breng-service kost €15,- in Winterswijk en €25,- buiten Winterswijk

Vragen over uw reparatie?
Wanneer u vragen heeft over computer reparatie kunt u deze op verschillende manieren stellen. U kunt langskomen in onze winkel. Een e-mail sturen naar info@gelrecomputers.nl of bellen met 06-49841169.

100% tevredenheid

Wij streven er naar alle reparaties naar 100% tevredenheid uit te voeren.

Ook voor pickup- service

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Maak gebruik van onze haal en breng- service.

Beoordeeld met een 9.5

Klanten geven onze gemiddeld een 9.5 gebaseerd op 100+ recensies.

Prijslijst “Computer”

Repair Prijs Actie
Onderzoek € 20,- Selecteer
Software installatie Vanaf €15,- Selecteer
Hardware installatie Vanaf €15,- Selecteer
Windows 10 installatie zonder backup €50,- Selecteer
Windows 10 installatie met backup €62,50 Selecteer
Virusvrij maken €37,50 Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.Schrijf ook een review