Computer Reparatie

laptop reparatie

Computer Reparatie Winterswijk

Heeft u problemen met uw computer en zoekt u professionele hulp? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat beschikt over de kennis en ervaring om uw computer snel en vakkundig te repareren.


Reparatie

 

Wanneer uw computer niet naar behoren werkt is dat natuurlijk erg vervelend. Via onze website kunt u eenvoudig de computer reparatie aanmelden en een afspraak inplannen voor reparatie. Wij zullen uw computer dan onderzoeken en vervolgens met u contact opnemen om te bespreken wat onze bevindingen zijn, hoe wij het probleem voor u kunnen oplossen en wat de kosten hier van zullen zijn.

Daarnaast bieden wij ook haal en breng- service. Tegen een kleine vergoeding halen wij de computer bij u op, repareren deze, brengen de computer weer terug en sluiten alles netjes aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze service.

computer moederbord reparatie

Service op locatie

Heeft u problemen met uw computer en wilt u gebruik maken van service op locatie? Gelre Computers komt op locatie in een straal van 15km van Winterswijk. Particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van service op locatie. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 06-49841169 of stuur een email naar info@gelrecomputers.nl