Computer Reparatie

Computer specialist in Winterswijk. Voor al uw hardware & software problemen!

Computer Reparatie Winterswijk

Bent u opzoek naar een computer reparatie in Winterswijk? Dan bent u bij Gelre Computers aan het juiste adres. Wij zijn de computer specialist in de regio Winterswijk en beschikken over de kennis om uw computer snel weer aan de gang te krijgen. Hierdoor kunt u snel weer verder.

Computer problemen?

Software problemen
komen vaker voor dan u wellicht zal denken. Hoe vaak we wel niet zien dat beeldschermen flikkeren, het beeld blijft hangen of ineens weg komt omdat het stuurprogramma niet geschikt up to date is of gewoon niet goed geïnstalleerd is. Het stuurprogramma speelt een belangrijke rol bij het aansturen van de hardware. Als dit niet goed geïnstalleerd is of out of date is dan bestaat de mogelijkheid dat er iets niet naar behoren functioneert.

Daarom is het belangrijk dat uw computer up to date is en de drivers juist geïnstalleerd zijn. Gelukkig is dit een relatief kleine reparatie die snel uitgevoerd kan worden. Lost dit het probleem niet op? Dan is mogelijk de hardware defect. Ook dit kunnen wij voor u in orde maken.

Hardware problemen
Wanneer de software van uw computer naar behoren is ingesteld en het probleem nog altijd aanwezig is zal de hardware vervangen moeten worden. In het geval van het bovenstaande voorbeeld zal de videokaart, displaykabel en monitor moeten worden nagekeken. Waarschijnlijk is één van deze 3 de boosdoener. Door deze te vervangen zal de computer weer naar behoren werken en kunt u snel weer verder.

Wat het probleem met uw computer ook is bij Gelre Computers vinden wij altijd de juiste oplossing. Maak daarom snel een afspraak voor reparatie, kom langs in onze winkel of bel ons!

Prijslijst “Smartphone”

Repair Prijs Actie
Onderzoek €20,- Selecteer
Software problemen? Vanaf €15,- Selecteer
Hardware problemen? Vanaf €15,- Selecteer

Stuur ons direct een e-mail

Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar! Stuur met gehulp van het onderstaande formulier een e-mail en wij zullen je z.s.m. voorzien van een antwoord.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Schrijf ook een review
  Gelre Computers - Computer & Telefoon Reparaties
  4.7
  Gebaseerd op 117 recensies
  powered by Google