Computer Reparatie Winterswijk

Wanneer uw computer niet goed werkt of misschien zelfs helemaal niet meer werkt dan is dit natuurlijk erg vervelend. Sommige problemen zullen heel snel opgelost kunnen worden, daarom is het belangrijk om niet te lang te wachten met een probleem maar snel langs te komen, zo kunt u snel weer verder en houdt u de kosten laag.

Wij zijn in staat om bijna alle computer reparaties uit te voeren. Of uw computer nu een software probleem heeft, hij geen beeld of geluid meer geeft, helemaal niet meer aan wilt of dat uw mail niet goed werkt. Bij ons kunt u terecht voor alle computer problemen. De meeste reparaties worden dezelfde dag nog afgerond zodat u snel weer verder kunt.

Check Snelle reparaties
Check Service aan huis
Check Niet tevreden, geen kosten
Check Haal en -brengservice
Check Lage onderzoekskosten

Lees hier wat klanten van ons vinden:https://www.facebook.com/gelrecomputers/reviews/

Service op locatie
Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze service op locatie. Dit is handig wanneer u problemen heeft met uw thuisnetwerk, meerdere computers/laptops of niet instaat bent om de computer mee te nemen naar de winkel.

Wij zijn actief in:
– Winterswijk
– Groenlo
– Lichtenvoorde
– Bredevoort
– Aalten

De kosten voor service op locatie bedragen €80 per uur met een minimum van 30minuten at €40 incl. btw. Voor bedrijven is dit excl. btw. Wilt u hier meer informatie over of direct een afspraak maken? Mail naar info@gelrecomputers.nl of bel 06 49841169.

Banner