Computer Reparatie Winterswijk

Gelre Computers repareert computers en laptops in de regio Winterswijk. Dit doen wij snel, professioneel, vakkundig en indien gewenst aan huis.

Computer ReparatieWanneer uw computer of laptop stuk is of niet goed werkt, wilt u dat deze snel, professioneel en vakkundig gemaakt wordt. Wij van Gelre Computers begrijpen dit, daarom werken wij ook savonds en in het weekend. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn en kunt u snel weer verder.

Wanneer u thuis geen internet heeft, uw draadloze printer werkt niet draadloos of u bent niet in de mogelijkheid om langs te komen, dan is het handig als wij naar u komen.
Dit doen wij dan ook graag, en hier bereken wij geen extra kosten voor, dit is een stukje service van ons aan u.

Het kan ook zijn dat u een printer/laptop/computer online wilt bestellen maar niet goed weet of de printer/laptop/computer nu eigenlijk kan wat u er mee wilt doen. In dat geval kunt u ons ook opbellen, telefonisch kunnen wij u advies geven en als u er echt niet uitkomt kunnen wij ook langskomen. Uiteraard vragen wij hier een kleine vergoeding voor.

Heeft u problemen met uw computer of laptop? Maak dan een afspraak en mail naar info@gelrecomputers.nl of bel 06-49841169.