Computer Reparatie Lichtenvoorde

Computer Reparatie Lichtenvoorde

Gelre Computers is een bedrijf dat zich officieel sinds 2015 bezig houdt met het repareren van computers en laptops in Winterswijk en Lichtenvoorde. Wij onderscheiden ons doordat wij 100% met de klant mee denken. Zo komen wij bij de klant op locatie indien gewenst en zijn wij savonds en in het weekend ook te bereiken.

Kosten
Wij vragen €7.50 voorrijkosten en berekenen €15,00 onderzoekskosten. Wanneer u als klant vervolgens opdracht geeft voor reparatie vervallen de onderzoekskosten. Vooraf kunnen wij vaak al heel goed inschatten hoeveel tijd het kost om uw computer te repareren. Dan kunnen wij telefonisch of per mail al een prijs opgaven geven. Ons uurloon is €32.50.

Heeft u haast? Doordat wij beschikken over een ruime voorraad en problemen vaker gezien hebben, weten wij vaak al heel snel wat er aan de hand is. Dit zorgt er voor dat bijna al onze reparaties binnen 24uur plaats kunnen vinden.

Computer Reparatie Lichtenvoorde

  • Iedere dag bereikbaar van 09:00 t/m 21:00
  • Service aan huis
  • Reparatie meestal binnen 24 uur
  • Niet tevreden, geen kosten!

Dus bent u op zoek naar Computer Reparatie Lichtenvoorde? Wilt u dat uw computer snel en vakkundig gemaakt wordt en dat er echt met u mee gedacht wordt? Dan bent u hier op het juiste adres.

Heeft u nog vragen, wenst u advies of wilt u direct een afspraak maken? Bel 06-49841169 of mail naar info@gelrecomputers.nl