• Onze winkel is : Gesloten
  Vandaag:

  Maandag: 10:00 - 18:00 uur

  Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur

  Woensdag: 09:00 - 18:00 uur

  Donderdag:09:00 - 18:00 uur

  Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur

  Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

  Zondag: Gesloten

 • BEL ONS 06-57591443

Computer Reparatie Lichtenvoorde

computerwinkel winterswijk

Computer Reparatie Lichtenvoorde, de specialist bij u in de buurt!

Computer Reparatie Lichtenvoorde is er voor als u problemen heeft met uw pc of laptop. Bij ons kunt u terecht voor al uw computer problemen. Van iets kleins zoals het installeren van de Wifi printer, het instellen van de mail tot het compleet bouwen van een PC en throubleshooting. Wij herstellen uw computer snel, professioneel en vakkundig. Kom langs in onze winkel in Winterswijk of maak gebruik van onze reparatie aan huis.


Wanneer service aan huis?

Service aan huis kan eigenlijk altijd wel. In sommige gevallen is het echter verstandiger om de computer langs te brengen in onze winkel in Winterswijk. Wanneer Windows is vast gelopen en opnieuw geïnstalleerd moet worden kan dit een paar uur duren. Wanneer de reparateur dan bij u zit te wachten wordt deze tijd in rekening gebracht. Brengt u de computer langs in de winkel dan betaald u het standaard tarief wat voor het installeren van Windows €50,- betreft. Voor kleinere dingen wordt het vaker gebruikt. Denk hierbij aan het installeren van een Wifi printer, het instellen van de mail, uitleg over een bepaalt programma & het maken van een back-up.

U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. De monteur komt de computer bij u op locatie halen, koppelt deze los, repareert deze in de winkel, brengt deze terug en sluit alles weer netjes aan. Zo heeft u er geen omkijken naar.

computer moederbord reparatie

Wat voor PC reparaties?

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten computer reparaties. Hierbij kunt u denken aan hardware en software reparaties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het instellen van de mail, printer en specifieke software. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op en mail naar info@gelrecomputers.nl of bel: 06-49841169.