Computer Reparatie Groenlo

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat snel ter plaatsen is voor uw computer reparatie Groenlo? Dan bent u hier op het juiste adres. Gelre Computers is een computer reparatie bedrijf dat actief is in Groenlo. Wij hebben veel artikelen op voorraad en beschikken over ruime kennis om het probleem snel op te lossen. De meeste reparaties worden dezelfde dag of uiterlijk de dag erna opgenomen en uitgevoerd.

Heeft u geen tijd of zin om langs te komen? Geen probleem! Wij komen voor €5,00 bij u aan huis in Groenlo en repareren uw computer meestal ter plaatsen zodat u snel weer verder kan.

Waarom kiezen voor Gelre Computers?

  • Iedere dag bereikbaar van 09:00 t/m 21:00
  • Service aan huis
  • Reparatie meestal binnen 24 uur
  • Niet tevreden, geen kosten!

Heeft u nog vragen, wenst u advies of wilt u direct een afspraak maken? Bel 06-49841169 of mail naar info@gelrecomputers.nl

Computerwinkel Groenlo

Gelre Computers heeft geen computerwinkel in Groenlo, wel verkopen wij nieuwe computers, laptops en hardware via onze webshop. Deze worden kosteloos geleverd en indien gewenst tegen meerprijs geïnstalleerd/klaar gemaakt voor gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld een printer wilt kopen in de computerwinkel Groenlo, dan kunt u dat ook bij ons doen. Wij leveren deze kosteloos thuis en installeren deze wanneer dit u uitkomt. Dus bent u op zoek naar een computerwinkel in Groenlo? Zoek niet verder!